Ovnsbakt sei med persille og gressløk

Ovnsbakt sei med persille og gressløk

I denne oppskriften topper du seien med urter og baker den i stekeovnen. Ved siden av serverer du høstens grønnsaker

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,3000035

Ingredienser

Antall porsjoner

Topping

Grønnsaker

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 170 °C.

  • Skjær seien i serveringstykker og tørk den godt med tørkepapir.

  • Dryss over salt og pepper, og legg i en smurt ildfast form.

Topping

  • Finhakk persille og gressløk, og bland med griljermel og olivenolje til en jevn, smørbar blanding.

  • Smør toppingen over fiskestykkene og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Grønnsaker

  • Skjær grønnsakene i små biter.

  • Surr løk og hvitløk i olivenolje til løken er blank.

  • Tilsett squash og paprika, og la det surre i ca. 5 minutter.

  • Tilsett tomat og la alt trekke på svak varme i ca. 5 minutter.

  • Smak til med salt og pepper, og rør inn finhakket persille ved servering.

Server seien med grønnsakene og kokte poteter ved siden av.