Pasta med sei og tomatsaus

Pasta med sei og tomatsaus

Pasta med sei, hakkede tomater, hvitløk og mais er en rett som faller i smak hos både liten og stor. Det er en enkel oppskrift, og maten tar ikke lang tid å lage.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,45714628571429

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank. 

  • Tilsett tomatpuré og la surre noen minutter.

  • Tilsett hermetiske tomater og vann, og la det koke i 5-10 minutter.

  • Ha i sei, matfløte og mais, og la trekke i  2-3 minutter til fisken er kokt. 

  • Smak til med salt og pepper. 

Server med pasta, og ha revet parmesan på toppen.