Seikaker med havrerisotto

Seikaker med havrerisotto

Hjemmelagde fiskekaker med sei og timian er godt og enkelt. I denne oppskriften blir de servert med havrerisotto med rotgrønnsaker. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,15385

Ingredienser

Antall porsjoner

Risotto

Framgangsmåte

  • Kjør seifileten sammen med saltet i en foodprosessor til en seig deig. 

  • Rør inn melk, litt om gangen, til en fast farse. 

  • Tilsett potetmel og finhakket timian, og form store kaker. 

  • Stek dem gylne og gjennomstekte i smør og olje, ca. 3 minutter på hver side.

Risotto

  • Kok mathavren i vann med salt i ca. 15 minutter.

  • Hell av overflødig vann, og rør inn smør og revet parmesan.

  • Skjær gulrot, pastinakk og sellerirot i små terninger, og kok knapt møre i lettsaltet vann.

  • Sil kokevannet fra grønnsakene og bland inn i risottoen sammen med cherrytomater og sukkererter delt i to.

  • Rør inn hakket persille rett før servering.

Server nystekte seikaker med havrerisottoen.