Sherrysild

Sherrysild

Det trenger ikke ta langt tid å lage hjemmelaget sild. Juks litt med påleggssild og vips så har du en egenprodusert sherryvariant!

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,5

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær rødløk, ingefær, gulrot og pepperrot i tynne skiver. 

  • Hell laken fra silden i en bolle og bland den med sherry, hel pepper og sennepsfrø.

  • Legg sild, rødløk, ingefær, gulrot, pepperrot og laurbærblad lagvis i et glass eller krukke.

  • Hell laken over og legg på lokk.

  • Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

Tips: Dersom du vil lage alt fra grunnen av kan du erstatte peppersild på glass og heller bruke kryddersildfileter og lage eddiklake.