Stekt sild med dijon- og tomatfyll

Stekt sild med dijon- og tomatfyll

Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse av de sjeldne. Med dens syrlige og søtlige smak er den et spennende alternativ til middag.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Urtesmør

Serveres med

Framgangsmåte

  • Legg halvparten av sildefiletene med skinnsiden ned.

  • Smør sennep over filetene og dekk dem med soltørkede tomater i strimler, finhakket dill, salt og pepper. Legg resten av filetene over.

  • Pensle sildefiletene med olivenolje og stek i varm stekepanne, ca. 2-3 minutter på hver side.

Urtesmør

  • Rør smøret mykt sammen med sitronsaft. 

  • Tilsett finhakket persille, og smak til med salt og pepper.

Server sild med urtesmør og kokte poteter.