Grillspyd med soyamarinert steinbit

Grillspyd med soyamarinert steinbit

Det er lett å lage variert grillmat når du bruker grillspyd, siden du kan bruke sjømat og grønnsaker etter smak og sesong. I denne oppskriften bruker du steinbit og reker.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,14286

Ingredienser

Antall porsjoner

Marinade

Serveres med

Framgangsmåte

  • La trespydene ligge i vann i ca. 30 minutter.

  • Skjær steinbit og squash i terninger, og skrell løk.

  • Træ steinbit, reker, squash og løk på trespydene.

Marinade

  • Finhakk ingefær, chili, hvitløk og persille.

  • Press saft av lime, riv det ytterste skallet og bland med resten av ingrediensene til marinaden.

  • Legg grillspydene i marinaden og la dem ligge der i 15 minutter.

  • Ta spydene opp av marinaden og grill i ca. 2 minutter på hver side. 

Server grillspydene med salat og brød ved siden av.