Steinbit i wok

Steinbit i wok

Saftig steinbitfilet woket med en symfoni av deilige grønnsaker og krydder. Bjørgens egen wok-favoritt!

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,61539

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Saus

Framgangsmåte

  • Skjær steinbit i terninger på ca. 3 cm.

  • Skjær gulrot, kinakål og vårløk i like store biter, og del brokkoli og blomkål i små buketter.

Saus

  • Riv ingefær, og finhakk chili og hvitløk. 

  • Rør sammen ingrediensene til sausen.

  • Varm olivenolje i en wokpanne til det ryker. 

  • Stek fisketerningene gylne, legg dem over på et fat, og dryss over med salt, pepper og kinesisk fem krydder.

  • Stek gulrot, kinakål, vårløk, brokkoli og blomkål i 2-3 minutter, tilsett sausen og kok opp.

  • Smak til med kinesisk fem krydder, og ev. salt og pepper.

  • Legg fisken tilbake i woken og la den bli varm.

Server woken med ris ved siden av.

Tips: Om du ønsker en kjappere versjon kan du bruke ferdige wokgrønnsaker og ferdig woksaus.