Hummerkraft

I hummerskallet sitter det mye god smak. Tilbered verdens beste skalldyrkraft basert på hummerskall med denne oppskriften. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Legg hummerskallet i et kjøkkenhåndkle og bruk baksiden av en kniv til å knuse skallet til mindre biter.

  • Finhakk løk, gulrot, purre og sellerirot.

  • Stek hummerskallet i rapsolje i 2 minutter i en stor kasserolle.

  • Ha i grønnsakene og stek i ytterlige 4 minutter.

  • Tilsett tomatpuré og rør rundt.

  • Hell over hvitvin og fyll på med vann til hummerskallet er dekket, og la det småkoke i 20 minutter.

  • Trekk kasserollen av varmen og la kraften trekke i 30 minutter til.

  • Sil kraften. 

Bruk hummerkraft i de rettene du måtte ønske.

Tips: Hummerkraft er god å bruke i supper og sauser.