Ovnsbakt tørrfisk med gulrot og bacon

Ovnsbakt tørrfisk med gulrot og bacon

Tørrfisken er en tradisjonell råvare og passer bra til en festlig anledning. Prøv denne varianten med gulrot, gressløksmør, bacon og kapers.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,30769

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær tørrfisken i serveringsstykker og dryss med salt.

  • Press saften av sitron over fisken og legg litt smør på hvert stykke.

  • Legg stykkene på et stekebrett med bakepapir og stek i stekeovnen til fisken flaker seg, ca. 10 minutter.

  • Skrell og skjær gulrot i biter, og kok den.

  • Skjær baconet i terninger og stek det sprøtt i tørr stekepanne.

  • Smelt smøret og bland med kapers og hakket gressløk.

Server tørrfisken med gulrot, bacon og smøret.