Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
40-50 min

Tørrfiskgryte med pesto

Bacalao er en enkel gryte som praktisk talt lager seg selv. Prøv denne oppskriften med tørrfisk og pesto som bakes i stekeovnen, en spennende vri.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær tørrfisk i biter på ca. 4 cm, og løk, rødløk og tomat i båter.

  • Skrell potet og del i to.

  • Ha olivenolje i en gryte og varm opp. 

  • Legg tørrfisk, løk, rødløk, tomat, potet, pesto og oliven lagvis i gryten, og legg på lokk.

  • Sett gryten inn i stekeovnen og stek i 20-25 minutter, til tørrfisk, løk og potet er godt møre.

  • Smak til med salt og pepper.

Server tørrfiskgryten med brød ved siden av.