Tørrfiskkrem - Mantecato

Tørrfiskkrem - Mantecato

Mantecato er en typisk italiensk rett, og serveres som snacks til den italienske musserende vinen Prosecco. Perfekt til tapas eller forrett.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,2

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Kok fisken i melk sammen med hakket hvitløk til den er mør.

  • Ta fisken opp av melken og visp fisken med håndvisp til den faller godt fra hverandre.

  • Rør fisken i en maskin med elteklør, og spe med olivenolje og kremfløte til en fin mos.

  • La maskinen gå i minst 30 minutter, så mosen blir godt arbeidet og jevn.

  • Smak til med salt, pepper og saften av sitron.

Server tørrfiskkremen på stekte potetskiver med salat og cherrytomat ved siden av.

Tips: Bland gjerne litt rød eller grønn pesto i tørrfiskkremen for en litt annen smak og fin farge.