Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
30-40 min

Tørrfisk med asparges og pancetta

Denne oppskriften, laget av Franco Favaretto, kombinerer den norske tørrfisken med smakene fra Italia.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha tørrfisken i en gryte med laurbærblad, en halv sitron og en håndfull salt, og dekk med kaldt vann. Kok opp og la det koke i 15 minutter. 
  • Slå av varmen og la fisken trekke i 15 minutter. Sett til side ett glass av kokevannet til senere. Hell av resten av kokevannet.
  • Stek hakket sjalottløk og pancetta i en stekepanne, og tilsett Dry Martini eller vermut.
  • Tilsett asparges og finhakket persille, tørrfisk og glasset med kokevann. 
    Etter 5 minutter tilsetter du fløten og lar blandingen koke i ytterligere 5 minutter før servering.