Torsk med fullkornsspaghetti, fetaost og soltørkede tomater

Torsk med fullkornsspaghetti, fetaost og soltørkede tomater

Sunn mat trenger ikke være kjedelig. Denne torskeretten med fetaost, soltørkede tomater og oliven vil få smaksløkene til å fryde seg. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4,6

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper, og sett torsken til side.

  • Grovhakk løk, soltørkt tomat og grønnkål, og skjær tomat i båter.

  • Fres løk i rapsolje til den er gylden.

  • Ha i soltørket tomat, grønnkål og tomat, og la det steke på lav varme under omrøring.

  • Flak opp torsken og smuldre fetaost, og bland det sammen med spaghettien og grønnsakene.

Dryss over oregano og server med oliven. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.