Barnas torsk med gulrot og appelsin

Barnas torsk med gulrot og appelsin

Denne oppskriften er ikke bare sunn men også god på smak. Torsken inneholder viktige mineraler og grønnsakerne vitaminer, og appelsinen gir en ekstra frisk smak.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,33333555555556

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i biter og sjekk for bein.

  • Skjær gulrot og potet i små biter, og press ut saften av appelsin, ca. 1 dl.

  • Kok gulrot og potet møre i appelsinsaft og usaltet vann under lokk i ca. 15 minutter.

  • Tilsett torsken de siste 3-4 minuttene og la trekke.

  • Hell av kokevannet i en skål og ha olivenolje i kasserollen.

  • Spe på med litt av kokevannet, og mos med en gaffel eller stavmikser til ønsket konsistens. 

Denne retten passer til barn fra 6 måneder og opp.

Tips: Barnematen kan fint fryses ned i porsjoner slik at det er enkelt å varme opp igjen.