Gå til hovedinnhold
Foto: Fabian Bjørnstjerne
30-40 min

Burger med torsk

Dette er en real burger med torsk. Rotgrønnsakene gjør retten ekstra god og sunn. En burger som lett faller i smak hos både små og store.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker og stek i smør, ca. 3–4 minutter på hver side. Dryss med salt og pepper.

  • Skjær potet og rotgrønnsakene i staver.

  • Legg grønnsakene på et stekebrett, drypp over rapsolje og dryss over litt salt og pepper. 

  • Stek grønnsakene i stekeovnen i ca. 25 minutter.

  • Bland ingrediensene til karrimajonesen.

  • Skjær løk og tomat i skiver.

  • Varm burgerbrødene i stekeovnen.

  • Legg salat på bunnen av burgerbrødet, og legg over et stykke torsk sammen med løk og tomat.

  • Dekk med toppen av burgerbrødet. 

Server burgeren sammen med rotgrønnsakene og karrimajonesen.