Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer Hensley
20 min

Fiskeburger med råkostsalat

Ønsker du litt variasjon på den tradisjonelle burgeren? Fiskeburger er perfekt på grillen enten du er hjemme eller på tur. Lag ferdig tilbehøret i bokser og ta med deg så får du et godt, sunt og smaksrikt måltid uansett hvor du er. Matprofil Emilie Voe Nereng er opptatt i å få i seg nok fisk hver uke, og dette er en kjapp hverdagsfavoritt!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen eddik, sukker, soyasaus og sesamolje.
  • Kutt grønnsakene i tynne strimler og bland dem inn i syltelaken. La den stå og trekke litt.
  • Varm fiskeburgerne på grillen, i stekepanne eller i stekeovn.
  • Rist burgerbrødene lett på grillen, eller i en tørr panne.
  • Smør chilimajones på bunn og hatt, og monter burger med salatblader, burger og syltede grønnsaker.

Serveringstips: Det smaker ekstra godt med litt hoisinsaus som dressing