Fiskesuppe à la minestrone

Fiskesuppe à la minestrone

Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe som gjerne har både parmesanost og pasta blant ingrediensene. I denne varianten har vi også torsk som gjør suppen både mettende og god.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,9375

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.

  • Knekk spaghettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.

  • Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.

  • Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.

  • Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.

  • Tilsett fiskebuljongen og kok opp.

  • Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.

  • Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.

  • Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over. 

Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.