Fiskesuppe til mange
Får du mange gjester i helgen? Prøv en smakfull fiskesuppe med torsk, laks, reker, kremfløte og tomater. Denne blir nok selskapets midtpunkt!
Fremgangsmåte
Skjær torsk og laks i terninger.
Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i terninger.
Finhakk løk og hvitløk, og skjær chili og purre i ringer.
Surr løk myk i smør, og tilsett hvitløk, chili, purre, tomatpuré og fiskekraft.
Kok det hele i ca. 5 minutter, tilsett kremfløte og la dem småkoke.
Tilsett torsk, laks og tomat, kok opp og la suppen trekke i 3-4 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Tilsett rekene rett før servering.
Tips: Om du ikke har fiskekraft kan du bruke fiskebuljong.