Kremet grønnsakssuppe med reker, laks og torsk

Kremet grønnsakssuppe med reker, laks og torsk

Dette er en fyldig suppe basert på grønnsaker som moses. Denne suppebasisen kan lages på forhånd så det bare er å koke opp og tilsette laks, torsk og reker.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,85366

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Skjær torsk og laks i biter og dryss over litt salt og pepper.

  • Finhakk sjalottløk og hvitløk.

  • Skjær purre i ringer, og skrell og skjær potet og gulrot i terninger.

  • Surr sjalottløk, hvitløk, purre, potet og gulrot i rapsolje til løken blir blank.

  • Tilsett grønnsaksbuljong og kok i 10 minutter.

  • Tilsett kremfløte og kok videre i 5 minutter.

  • Mos til en jevn suppe med en håndmoser eller stavmikser.

  • Smak til med salt, pepper og hvitvinseddik.

  • Legg fiskebitene og ertene i suppen, og kok opp.

  • La suppen trekke i noen minutter.

  • Ha rekene i suppe rett før servering.

Server suppen straks.