Gå til hovedinnhold
Foto: Fabian Bjørnstjerna
30-40 min

Laks- og torskeburger

Laks og torsk i blanding, to favoritter på en gang. Enkel og rask håndmat som alle liker. Denne burgeren kan du også servere med poteter og grønnsaker.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fiskefiletene i mindre biter og ha i en foodprosessor sammen med salt til du får en jevn blanding.

  • Tilsett egg, griljermel, sitronsaft, finhakket persille og pepper, og bland godt.

  • La farsen hvile i kjøleskap i 20 minutter.

  • Form farsen til burgere og stek dem i olje i 2-3 minutter på hver side.

Chilimajones

  • Rør sammen majones og chilisaus, og smak til med kajennepepper og pepper.

Tilbehør

  • Vask salat og tomat, og skjær tomat i skiver.

Server burgerne i hamburgerbrød med chilimajones, salat og tomat.

Tips: Her kan du bruke de grønnsakene du ønsker. Fiskeburgerne kan også serveres i pitabrød.