Nachos med torsk og avokadodressing

Nachos med torsk og avokadodressing

Denne oppskriften på nachos med torsk og avokadodressing er utrolig smakfull og kan fort bli en ny favoritt hos barna. Oppskriften passer for 10 barn på SFO.

Gi din vurdering 1 5 4,11111

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og del fisken i små terninger. Bland tacokrydderet med olje og ha det over fisken.

  • Vask og rens paprika, tomater og vårløk. Del paprika og tomat i små terninger og vårløk i skiver.

  • Ha nachochipsen i en stor ildfast form eller langpanne. Fordel tomat, paprika og vårløk over. Legg på torsketerningene og dryss over ost.

  • Stekes ved 200 °C i 15 minutter.

Avokadodressing

  • Del avokadoen i to, ta ut kjøttet og mos det med en gaffel.

  • Finhakk hvitløk.

  • Bland avokado, hvitløk, lettrømme og limesaft, og smak til med litt sukker og salt.

Tilbehør

  • Vask og rens isbergsalat og agurk. Del salaten i strimer og agurken i terninger.

  • Lag en salat av isbergsalat, agurk og mais.

Server nachos med salat, avokadodressing og tacosaus.

Tips: Ønsker du å lage tacokrydderet selv, kan du bruke denne oppskriften.