Nuggets med torsk

Nuggets med torsk

Sprøstekte torskebiter, også kalt nuggets, er en enkel og god rett. Server den med pommes frites og salat, det er en rask hverdagsmiddag.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,32432540540541

Ingredienser

Antall porsjoner

Dippsaus

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i biter så du får ca. 4 biter per porsjon.

  • Pisk egg lett og bland inn sweet chilisaus.

  • Vend torskebitene i eggeblandingen og til slutt i cornflakes.

  • Stek nuggets i smør og olivenolje i 3–4 minutter på hver side.

Dippsaus

  • Rør sammen eggeplomme og eplecidereddik, og pisk inn rapsolje i en tynn stråle. 

  • Smak til med sesamolje, salt og pepper.

Tilbehør

  • Skrell gulrot og skjær i strimler.

  • Del isbergsalaten i hele blad, vask og legg dem på en tallerken.

Server torskenuggets med dippsaus, gulrotstrimler, isbergsalat og pommes frites.