Gå til hovedinnhold
Foto: Fabian Bjørnstjerna
30-40 min

Nuggets med torsk

Sprøstekte torskebiter, også kalt nuggets, er en enkel og god rett. Server den med pommes frites og salat, det er en rask hverdagsmiddag.

Vis ingredienser

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i biter så du får ca. 4 biter per porsjon.

  • Pisk egg lett og bland inn sweet chilisaus.

  • Vend torskebitene i eggeblandingen og til slutt i cornflakes.

  • Stek nuggets i smør og olivenolje i 3–4 minutter på hver side.

Dippsaus

  • Rør sammen eggeplomme og eplecidereddik, og pisk inn rapsolje i en tynn stråle. 

  • Smak til med sesamolje, salt og pepper.

Tilbehør

  • Skrell gulrot og skjær i strimler.

  • Del isbergsalaten i hele blad, vask og legg dem på en tallerken.

Server torskenuggets med dippsaus, gulrotstrimler, isbergsalat og pommes frites.