Gå til hovedinnhold
Foto: Fabian Bjørnstjerna
30-40 min

Nuggets med torsk

Sprøstekte torskebiter, også kalt nuggets, er en enkel og god rett. Server den med pommes frites og salat, det er en rask hverdagsmiddag.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i biter så du får ca. 4 biter per porsjon.

  • Pisk egg lett og bland inn sweet chilisaus.

  • Vend torskebitene i eggeblandingen og til slutt i cornflakes.

  • Stek nuggets i smør og olivenolje i 3–4 minutter på hver side.

Dippsaus

  • Rør sammen eggeplomme og eplecidereddik, og pisk inn rapsolje i en tynn stråle. 

  • Smak til med sesamolje, salt og pepper.

Tilbehør

  • Skrell gulrot og skjær i strimler.

  • Del isbergsalaten i hele blad, vask og legg dem på en tallerken.

Server torskenuggets med dippsaus, gulrotstrimler, isbergsalat og pommes frites.