Ovnsbakt torsk med tomatsalat

Ovnsbakt torsk gratinert med sennep og ost er en spennende kombinasjon. Server med tomatsalat, da får du en middag som vil imponere de fleste. 

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,52777777777778

Ingredienser

Antall porsjoner

Tomatsalat

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær fisken i serveringsstykker, dryss over salt og pepper og legg i en smurt ildfast form.

  • Bland sammen revet ost, sennep, matfløte og finhakket gressløk, og fordel blandingen på fisken.

  • Stek fisken i stekeovnen i ca. 15 minutter.

Tomatsalat

  • Skjær tomatene i skiver og legg dem på et stykke smurt aluminiumsfolie.

  • Dryss over basilikum, salt, pepper og olivenolje, og pakk folien sammen.

  • Bak i stekeovnen med fisken de siste 10 minuttene.

Server med brød ved siden av.