Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
30-40 min

Paella med reker, torsk og blåskjell

Paella er en spansk rett passer godt til både hverdag og fest. Til hverdag kan den lages med reker, torsk og blåskjell mens til fest kan man ha i enda flere delikatesser fra havet.  

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsk i terninger.

  • Finhakk løk og hvitløk, og skjær paprika i terninger.

  • Surr løk og hvitløk i olje i ca. 6 minutter.

  • Tilsett paprika, ris og safran.

  • Hell i kyllingbuljong og la det småkoke i 25-30 minutter.

  • Tilsett torskebitene og ertene, og la surre til torsken er ferdig, ca. 3 minutter.

  • Ha i blåskjell og reker noen minutter før servering.

  • Smak til med salt, pepper og kajennepepper.

Server med oregano drysset over, og med limebåter ved siden av.