Stekt torsk med tomat og basilikum

Stekt torsk med tomat og basilikum

Prøv denne oppskriften med stekt torsk og mild tomat- og basilikumsblanding. Passer til hele familien og blir kanskje en ny hverdagsfavoritt hos liten og stor.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,85714

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Saus

Framgangsmåte

  • Skjær torsken i serveringsstykker og tørk godt med tørkepapir.

  • Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål, og vend torskestykkene i blandingen.

  • Stek torskestykkene i smør på middels varme i ca. 5 minutter på hver side.

Saus

  • Skjær tomat i små terninger, strimle basilikum, finhakk hvitløk og del oliven i to.

  • Varm opp olivenolje i en kasserolle, og tilsett tomat, basilikum og hvitløk. 

  • Ha i oliven, og smak til med salt og pepper. 

Server torsken med saus, ris og sitronbåter ved siden av.