Gå til hovedinnhold
Foto: Studio Dreyer-Hensley
20 min

Stekt torsk med tomatsalat

Raskere enn dette blir det ikke! Stekt torsk med en smakfull tomatsalat vil ikke bare spare deg tid på kjøkkenet men også gi deg en smakfull middag. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torskefileten i serveringsstykker.

  • Stek torsken på middels varme i olje i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør på slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Tomatsalat

  • Skjær løk i tynne strimler, del cherrytomatene i to og finhakk hvitløk.

  • Ha løk, cherrytomater, hvitløk og olivenolje i en kasserolle og kok på middels varme.

  • Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

  • Strimle hjertesalaten og vend sammen med tomaten.

Server torsken med tomatsalaten, frisk basilikum og poteter.