Gå til hovedinnhold
Photo: Synøve Dreyer
20-40 min

Torsk i grønn curry

Torsk og grønn curry er en nydelig kombinasjon av smaker, som fort kan bli en favoritt til middag!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i biter.
  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær paprika i strimler, og riv skallet og press saften av lime.
  • Varm rapsolje i en stekepanne og fres grønn curry paste til det dufter kraftig.
  • Ha i kokosmelk og vann, og kok opp.
  • Tilsett fiskebitene og gi det et oppkok. Skru ned varmen og la fisken trekke i ca. 2 minutter.
  • Tilsett paprika, limeskall- og saft, soyasaus og brunsukker, og la det trekke i 5 minutter til.

Server grønn curry med ris. Dryss gjerne over grovhakket basilikum eller koriander hvis du har.