Torsk i tomatform

Torsk i tomatform

Prøv denne oppskriften med torsk i tomatform med potet, hvitløk, chili. Det eneste som tar tid er tiden den trenger i stekeovnen. Serveres med grovt brød.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,54667

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær torsken i serveringsstykker.

  • Skrell potet og skjær i tynne skiver med ostehøvel eller potetskreller.

  • Skjær løk i tynne skiver, og finhakk hvitløk.

  • Rens chili for frø og skillevegger, og finhakk den.

  • Hell olivenolje i en ildfast form, og legg i et lag poteter og løk. Dryss på litt salt. 

  • Legg fiskestykker over og et nytt lag med poteter og løk. Fortsett til alt er brukt.

  • Hell på de hermetiske tomatene og legg tomatskiver på toppen.

  • Bakes i stekeovnen i ca. 40 minutter.

Server tomatformen med grovt brød ved siden av.

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.