Torsk med ratatouille og byggris

Torsk med ratatouille og byggris

Torsk med ratatouille er deilig og sunn hverdagsmiddag for hele familien. Denne vil garantert bli en ny favoritt. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 4

Ingredienser

Antall porsjoner

Ratatouille

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær torsk i serveringsstykker.

  • Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme, i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.

  • Dryss over salt og pepper.

Ratatouille

  • Finhakk hvitløk og oregano, og skjær paprika, squash og løk i terninger.

  • Stek grønnsakene rapsolje i 2-3 minutter, og rør inn tomatpuré.

  • Tilsett hermetiserte tomater og oregano, og la det småkoke i 5 minutter.

  • Smak til med salt og pepper.

Server torsken med ratatouille, byggris og sitronbåter. 

Bra mat for hjernen og kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Samtidig gir den hjernen næring som er viktig for normal opprettholdelse og utvikling. Oppskriften inneholder masse grønnsaker, grove karbohydrater og sjømat rik på omega-3 eller jod, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.