Torskerullade med skalldyrfyll

Torskerullade med skalldyrfyll

Server rullade av torsk fylt med skalldyr til forrett eller som tapas. Pyntet med lakserogn er dette en rett som frister enhver gane med sans for sjømat.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,6

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Dryss salt på torsken, pakk den inn i plastfolie og legg den i fryseren i 4-5 timer.

  • Grovhakk krabbekjøttet og rekene.

  • Finhakk rødløk og dill, og rør sammen med krabbe, reker og kesam.

  • Smak til blandingen med saften av sitron, salt og pepper.

  • Ta torskefileten ut av fryseren og skjær den i tynne skiver på langs med en skarp kniv.

  • Ha litt av skalldyrblandingen på en torskeskive og rull sammen.

  • Legg torskerulladene på små skiver av pumpernikkel.

Server med lakserogn og litt dill på toppen.