Gå til hovedinnhold
Foto: Aina Hole
20 min

Wok med torsk og reker

Wok er enkelt, sunt og godt. Nettopp derfor liker Karsten Warholm denne retten! I denne oppskriften har vi kombinert søt og vanlig soyasaus for å sette en ekstra smak på woken. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torsken i terninger.
  • Finhakk hvitløk og chili, og riv ingefær.
  • Skjær sukkererter i strimler, vårløk og paprika i ringer, og sjampinjong i skiver.
  • Fres hvitløk, chili og ingefær i rapsolje.
  • Tilsett sukkererter, vårløk, paprika og sjampinjong, og fres under omrøring i 2-3 minutter.
  • Bland fiskebuljong, maisennamel, soyasaus og kecap manis godt sammen, og hell over grønnsakerne.
  • Kok opp og tilsett torsk, og la det trekke til torsken er ferdig, ca. 5 min. Pass på å ikke røre for mye, da vil fisken gå i oppløsning.
  • Ha i reker rett før servering.
  • Server woken med nudler eller fullkornstagliatelle. Hvis du foretrekker ris, kan du servere det i steden for som tilbehør.