Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20-30 min

Wrap med stekt torsk

Wraps kan fylles med det du måtte ønske, både varmt og kaldt. I denne oppskriften foreslår vi at du fyller den med stekt torsk, salat med nøtter og chilidressing. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær torskefileten i lange jevne stykker.

  • Krydre med salt, og drypp over worcestershiresaus og saften av lime.

  • Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.

  • Legg torsken på folien.

  • Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.

Salat

  • Vask hjertesalaten og la alt vannet renne godt av.

  • Skjær salaten i strimler, og del cherrytomat i to.

  • Finhakk rødløk og riv basilikumbladene.

  • Rør sammen olivenolje og balsamicoeddik.

  • Ha salaten, cherrytomat, rødløk og basilikumblader i en bolle, hell over oljedressingen og bland sammen.

  • Finhakk cashewnøtter og dryss over salaten.

Dressing

  • Rør sammen majones og sweet chilisaus til dressingen. 

  • Smør litt dressing langs midten av hver tortillawrap, og legg salat og stekt torsk over.

Brett, rull sammen og server.

Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan torsken også stekes i stekepannen.