Wraps med tex mex-fisk

Wraps med tex mex-fisk

Lag tex mex-fisk neste gang du skal på tur. Skjær alt ferdig hjemme, så alt du trenger å gjøre når du kommer frem er å steke seien og varme tortillawraps.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 4,33333

Ingredienser

Antall porsjoner

Serveres med

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i terninger på 3 cm.

  • Bland hvetemel og tacokrydder i en tynn plastpose.

  • Ha fisken i posen sammen med melblandingen og bland forsiktig.

  • Varm litt olje på en steketakke eller bålwok, og stek fisketerningene. Snu fisken forsiktig når den har fått god stekeskorpe. Fisken skal sprøstekes.

Tilbehør

  • Pakk tortillawraps inn i grillfolie og varm dem.

  • Vask og rens isbergsalat og agurk, og skjær dem i tynne strimler.

  • Vask, rens og riv gulrot på et rivjern.

  • Fyll tortillawraps med salat, agurk, gulrot og mais. 

  • Legg fisken over og topp med tacosaus og kesam.

Pakk sammen og server.

Tips: Denne oppskriften er uten egg, skalldyr og nøtter. Den blir også melkefri om den serveres uten kesam.