Wraps med torsk

Torsk og grønnsaker i hvit saus, det er noe barn liker godt. Pakket inn i tortillawraps og gratinert med ost blir det en ekstra spennende variant.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Gi din vurdering 1 5 3,63636

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 250 °C.

  • Skjær torskefileten i terninger og dryss med litt salt. 

  • Finhakk løk og surr i smør sammen med karri til løken er myk.

  • Ha i hvetemel og bland godt.

  • Spe med melken, litt om gangen og rør godt mellom hver gang.

  • La sausen koke i 5 minutter og sett den til side.

  • Skjær blomkål og purre i tynne skiver og kok i lettsaltet vann sammen med erter.

  • Hell av kokevannet og bland grønnsakene inn i sausen sammen med fisketerningene.

  • Smak til blandingen med salt.

  • Fordel mesteparten av blandingen i tortillalwraps og rull sammen. 

  • Legg wrapsene i en ildfast form og legg resten av fyllet over sammen med osten.

  • Gratiner wrapsene i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Server med persille drysset over.

Tips: I denne oppskriften kan du bruke de grønnsakene du vil, og gjerne rester fra torskemiddagen dagen før.