Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk
20 min

Grillet lakseburger med avokadokrem

Saftige lakseburgere i briochebrød med avokadokrem, mango og rødløk er en skikkelig digg sommerrett. Runa Kvendseth digger denne enkle og digge oppskriften! Lakseburgerne kan gjerne kjøpes ferdig i butikk.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Tilbered potetbåter enten ved å kutte opp poteter og ovsnbake de på 200 grader i 20 min, eller etter anvisning på pakken.
  • Mos sammen avokado, rømme, salt, pepper og limesaft.
  • Del mango og rødløk i terninger.
  • Pensle lakseburgerene med nøytral olje og krydre med salt og pepper. La de gjerne ligge i romtemperatur i 15 min først.
  • Sørg for at grillen er skikkelig varm, og grill på direkte varme i 2 minutter på hver side.
  • Varm briochebrødene raskt på grillen og anrett lakseburger med avokadokrem, ruccola, lakseburger og topp med mango og rødløk.
  • Nyt sammen med potetbåter eller annet ønsket tilbehør.