Snøkrabbe naturell med tomatsalsa
Skal du ha selskap til helgen? Da bør du prøve denne enkle og raske oppskriften med snøkrabbe som forrett. Server den med tomatsalsa og brød.
Fremgangsmåte
- Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
Tomatsalsa
- Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
- Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
- Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
- Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
- Smak til med salt og pepper.
- Server snøkrabbe med tomatsalsa og brød.
Tips: Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.