Vi har mange tradisjoner med fisk og sjømat knyttet til ulike sesonger på året. En ting er sikkert - det å spise fisk året rundt er både sundt og godt!
Når februar kommer er det endelig skreisesong igjen! Skrei er en av de beste råvarene havet kan by på og passer til en hel verden av smaker og oppskrifter.
I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei, men hva er egentlig skrei?
Mange drømmer om å reise langt bort i sommerferien, men du kan også få feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken.
Solskinn eller regnværsdag, hva er vel bedre enn å invitere til grillfest på sommeren? Enten du går for grilling i parken, på hytta, stranden eller hjemme på terrassen har vi oppskrifter og forslag til retter som vil falle i smak for både store og små!
For mange blir det ikke jul uten lutefisk og den tradisjonsrike lutefisken kan tilberedes på flere måter. Her finner du tips for å få perfekt tilberedt lutefisk, hvor mye lutefisk du trenger per person og forslag til nydelige oppskrifter.