Vi har mange tradisjoner med fisk og sjømat knyttet til ulike sesonger på året. En ting er sikkert - det å spise fisk året rundt er både sundt og godt!
Ole og Magnus, også kjent som sultne gutter, har bestemt seg for å la lammelåret ligge i år. Denne påsken serverer de heller røkelaks på røstipoteter og en diger gryte med bacalao.
Når februar kommer er det endelig skreisesong igjen! Skrei er en av de beste råvarene havet kan by på og passer til en hel verden av smaker og oppskrifter.
Påsken nærmer seg med stormskritt og det er tid for å kose seg skikkelig med familie og venner. I en høytid hvor god mat er i fokus, hva med å prøve for eksempel røkt laks eller butterdeigskopper med skagenrøre på påskemenyen?
Savner du sommer, sol og reker? Da kan du trøste deg med at rekene også er veldig gode om vinteren. Her har vi plukket ut to spennende rekeretter som du kan servere vennene dine mens dere drømmer om sommer. Under oppskriftene kan du også lese mer om hvorfor du ikke må kaste rekeskallet.
Sunt, godt og enklere enn du kanskje tror. Stjernekokk Runa Kvendseth gir deg tre herlige fiskeretter som du raskt kan lage på grillen.