Vi har mange tradisjoner med fisk og sjømat knyttet til ulike sesonger på året. En ting er sikkert - det å spise fisk året rundt er både sundt og godt!
Om du foretrekker byen eller fjellet, er påsken uansett en tid for hyggelige måltider. Hva med å sette sjømat på menyen?
Februar er kjærlighetsmåneden og endelig skreisesong! Lag et festmåltid til noen du er glad i, for det er nemlig lite som kan måle seg med kjærlighetsfisken skrei.
Den tradisjonsrike lutefisken kan kokes på flere måter, og her viser vi deg flere. Felles for dem er at det er viktig å passe godt på når du tilbereder lutefisk.
Fisk og sjømat passer perfekt til koldtbordet! For mange er det tradisjon i julen å ha store lunsjer med en variasjon av pålegg og salater, samt restene fra julemiddagen fra kvelden før.
Hvorfor ikke lage silden selv? Det er klart at det ikke blir skikkelig jul uten sild på bordet. Et sildeverksted kan være en morsom, kreativ og nyttig aktivitet å bedrive i julen, under står det noen tips til sildeverkstedet.