Pulled salmon taco i hjertesalat
Dette er en lakserett som har alt! Den er sunn, smakfull og enkel å tilberede.
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 180 °C.
-
Legg laksefileten i aluminiumsfolie.
-
Finhakk chili og riv limeskall.
-
Bland chili, limeskall, soyasaus, akasiehonning og rapsolje.
-
Mariner laksen i blandingen og pakk aluminiumsfolien igjen.
-
Stek laksen i stekeovnen i ca. 15 minutter.
-
La laksen hvile litt før du flaker den opp med en gaffel.
Salsa
-
Finhakk rødløk, chili og koriander, og press saften fra lime.
-
Skjær mango, tomat og avokado i terninger.
-
Bland alle ingrediensene sammen.
Server laks og salsa i hele blader av hjertesalat med kesam.
Tips: La gjerne laksen ligge i marinaden en stund i forveien, da får den mer smak.