Torsk med fullkornsspaghetti, fetaost og soltørkede tomater
Sunn mat trenger ikke være kjedelig. Denne torskeretten med fetaost, soltørkede tomater og oliven vil få smaksløkene til å fryde seg.
Fremgangsmåte
-
Skjær torsk i serveringsstykker.
-
Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
-
Stek torskestykkene i rapsolje på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. Ha i smør mot slutten av steketiden.
-
Dryss over salt og pepper, og sett torsken til side.
-
Grovhakk løk, soltørkt tomat og grønnkål, og skjær tomat i båter.
-
Fres løk i rapsolje til den er gylden.
-
Ha i soltørket tomat, grønnkål og tomat, og la det steke på lav varme under omrøring.
-
Flak opp torsken og smuldre fetaost, og bland det sammen med spaghettien og grønnsakene.
Dryss over oregano og server med oliven.