Kongekrabbe med lime og chili

Kongekrabbe med lime og chili

Denne oppskriften med saftig kongekrabbe passer godt som forrett til middagsselskapet. Stekt kongekrabbe med chili, hvitløk og ingefær er spennende og fantastisk godt.

Vanskelighetsgrad Middels
Gi din vurdering 1 5 3,63414487804878

Ingredienser

Antall porsjoner

Framgangsmåte

  • Del kongekrabbebeinene først i 5 cm lange biter, og deretter på langs.

  • Finhakk chili, hvitløk og ingefær.

  • Varm litt rapsolje i en stekepanne, tilsett kongekrabbe med kjøttsiden ned, chili, hvitløk og ingefær, og stek i ca. 30 sekunder mens du rører.

  • Tilsett hakkede tomater, sweet chilisaus og soyasaus, og kok opp.

  • Press over saften av lime og smak til sausen.

Server med koriander drysset over.

Tips: Dersom du bruker kokt kongekrabbe så skal den bare vendes raskt i chiliblandingen.