Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk
Skap et fargerikt og smaksfullt måltid av kongekrabbe. I denne oppskriften serverer du den med stekt vårløk, og en varm marinade av olivenolje, sesamolje og hvitløk.
Fremgangsmåte
Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og skjær i strimler.
Legg kongekrabbestrimlene på et fat med høye kanter.
Vask vårløk og skjær i fire på langs, og stek i olje i en stekepanne i ca. 1 minutt på hver side.
Fordel vårløk mellom strimlene av kongekrabbe.
Riv hvitløk, ingefær og reddik, og dryss over.
Bland sammen soyasaus og saften av lime, og drypp over.
Marinade
Varm opp olivenolje, sesamolje og finhakket hvitløk i en i en liten kasserolle til det begynner å ryke.
Hell den varme marinaden over kongekrabben og vårløken.
Pynt med agurkterninger og koriander, og server med en gang.