Krabbesalat med aspargesbønner og safrandressing
Saftig krabbekjøtt servert på ristet brød er en flott rett som faller i smak hos alle. Oppskriften er en fristende forrett med krabbeklør, aspargesbønner og safrandressing.
Fremgangsmåte
Ta kjøttet ut av krabbeklørne.
Finhakk koriander, sjalottløk, ingefær og chili, og bland med krabbekjøttet.
Riv skall av sitron og ha sitronskall og sitronsaft over krabbesalaten.
Rist baguetteskivene gyllen og sprø i en tørr stekepanne.
Dressing
Skjær eple i terninger og knus safran.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og la den stå og trekke i ca. 20 minutter før servering.
Tilbehør
Kok aspargesbønner et par minutter i vann tilsatt salt og ha dem så direkte over i iskaldt vann.
Ta dem opp av vannet og tørk dem godt.
Server krabbesalaten på baguetteskivene med aspargesbønner og dressingen ved siden av.