Foto: Norwegian Seafood Council
Hjemmelaget lakseburger
En lakseburger kan du fort lage inne for å servere ute. Oppskriften er en sommerfavoritt – garantert hos flere enn de yngste!
Fremgangsmåte
Finhakk laksefileten og gressløk, og bland sammen med salt og pepper.
Form flate lakseburgere og stek dem i ca. 2 minutter på hver side.
Potetskiver
Kok bakepotet til den er nesten ferdigkokt, ca. 10-20 minutter og avkjøl.
Skjær poteten i ca. 0,5 cm tykke skiver og pensle med olje.
Dryss med salt og pepper, og grill potetskivene lett på grillen før servering.
Tilbehør
Vask salat, og skjær tomat og agurk i skiver.
Server lakseburger i burgerbrød med salat, grønnsaker og dressing, og med potetskiver ved siden av.
Tips: Du kan bruke småkakeformer til å trykke ut potetskivene i forskjellige figurer.