Gå til hovedinnhold
Foto: Marit Røttingsnes Westlie
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Kremet laks med cherrytomat og spinat

Fru Timians herlige kremete lakseform med cherrytomater og spinat er en favoritt hos både små og store. Skikkelig digg og proppet full av Omega-3 og proteiner!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Fordel spinaten i en ildfast form på ca. 20 x 30 cm og legg i laksestykkene.
  • Del vårløk og paprika i ringer og ha både dem og cherrytomatene rundt laksen.
  • Dryss halvparten av dillen, alt flaksaltet og litt pepper over fiskestykkene. Bland resten med fløten og hell i formen.
  • Stekes i 20-25 minutter på 200 grader varmluft. Formen er ferdig når sausen bobler i hele formen.
  • Tilbered middagsbygg etter anvisning på pakken mens laksen godgjør seg i ovnen.