Foto: Godfisk.no
Wok med laks og nudler
Lag wok på bålet neste gang du tar barna med på tur. Ordne alt ferdig på forhånd og ta med i bokser. Denne oppskriften er uten melk, gluten, egg, skalldyr og nøtter.
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.
- Kok nudlene som beskrevet på pakken.
- Vask og rens paprika, brokkoli, gulrot og sukkererter, og skjær dem i biter.
- Varm oljen i en bålwok og stek laksebitene i 1-2 minutter på hver side, til de får en blekrosa farge. Ta laksebitene ut av woken og legg dem til side.
- Stek grønnsakene raskt på høy temperatur.
- Tilsett kokte nudler, limesaft, soyasaus og sweet chilisaus.
- Bland godt og tilsett laksebitene.
- Smak til med eventuelt mer soya- og sweet chilisaus.
- Server straks.