Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
40-50 min

Wok med laks og nudler

Lag wok på bålet neste gang du tar barna med på tur. Ordne alt ferdig på forhånd og ta med i bokser. Denne oppskriften er uten melk, gluten, egg, skalldyr og nøtter.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i ca. 3 cm store biter.

  • Kok nudlene som beskrevet på pakken.

  • Vask og rens paprika, brokkoli, gulrot og sukkererter, og skjær dem i biter.

  • Varm oljen i en bålwok og stek laksebitene i  1-2 minutter på hver side, til de får en blekrosa farge. Ta laksebitene ut av woken og legg dem til side.

  • Stek grønnsakene raskt på høy temperatur.

  • Tilsett kokte nudler, limesaft, soyasaus og sweet chilisaus.

  • Bland godt og tilsett laksebitene.

  • Smak til med eventuelt mer soya- og sweet chilisaus.

Server straks.