Spicy wrap med matjessild
Wraps er enkelt å lage og servere. Om du skjærer dem i biter passer de både på tapasbordet og som forrett. Her finner du en god variant med chili, hvitløk og tacosaus.
Fremgangsmåte
Skjær hver matjessildfilet i to på langs.
Fjern chilifrø, og finhakk chili, sjalottløk og hvitløk. Riv blader av koriander.
Bland sammen tacosaus, tacokrydder og rømme.
Vend chili, sjalottløk, hvitløk og koriander inn i sausen og smak til.
Snitt salat og legg midt på hver tortillawrap.
Ha over tacoblandingen og matjessild, og rull sammen.
Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.
Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.
Tips: Rullene kan tilberedes opptil 2 timer før servering dersom du bruker grove tortillawraps. Du kan også justere smaken ved å velge sterkere eller mildere tacosaus og krydder.