Ceviche av ørret med mango- og kaperssalsa
Ceviche er en rett der fisk blir marinert i sitrus. Dette er en spennende oppskrift av ørret servert med mango- og kaperssalsa.
Fremgangsmåte
- Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå.
- Skjær ørreten i tynne skiver og legg disse pent utover på et serveringsfat.
Marinade
- Knus fennikelfrø, bland med de andre ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper.
- Pensle ørreten med marinaden 10–15 minutter før servering og la den stå i romtemperatur.
Salsa
- Skjær mango og rødløk i små terninger, og finhakk gressløk og persille.
- Bland sammen mango, rødløk, gressløk, persille og olje.
- Smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft.
- Server ørretceviche med mango- og kaperssalsa ved siden av.