Gå til hovedinnhold
20 min

Ceviche av ørret med mango- og kaperssalsa

Ceviche er en rett der fisk blir marinert i sitrus. Dette er en spennende oppskrift av ørret servert med mango- og kaperssalsa. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bruker du fersk ørret må fisken fryses i et døgn og så tines opp før tilberedning når den skal spises rå. 

  • Skjær ørreten i tynne skiver og legg disse pent utover på et serveringsfat.

Marinade

  • Knus fennikelfrø, bland med de andre ingrediensene til marinaden og smak til med salt og pepper.

  • Pensle ørreten med marinaden 10–15 minutter før servering og la den stå i romtemperatur.

Salsa

  • Skjær mango og rødløk i små terninger, og finhakk gressløk og persille.

  • Bland sammen mango, rødløk, gressløk, persille og olje. 

  • Smak til med salt, pepper, sukker og sitronsaft.

Server ørretceviche med mango- og kaperssalsa ved siden av.