Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Stekt sei og grønnsaker

Har du ennå ikke oppdaget den fantastiske seien? God smak som alle i familien liker, tilgjengelig året rundt og billig å kjøpe. Her kombinerer vi sei med nøtter, blomkål og babyspinat. Det er bare å sette i gang. 

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
  • Stek seien i ca. 1 minutt på hver side, den skal få en gyllen farge.
  • Ta den ut og hold den varm.
  • Skjær blomkål i små buketter og grovhakk hasselnøtter.
  • Stek blomkålen i olivenolje til den får fin farge.
  • Tilsett hasselnøtter, crème fraîche og spinat, og la det bli gjennomvarmt.
  • Smak til med salt og pepper, og saften av sitron.
  • Legg fisken tilbake i pannen og server med kokte poteter ved siden av.